kosten

verzendservice

Huifkarbijdrage voor een door ons ontvangen (incidentele) standaard zending/pakket tot 5 kg en max 50x50x100 cm, met een maximale waarde van € 99,-
€ 10,00


Verzendkosten in Nederland voor standaard zendingen (tot 10 kg en 50x50x100 cm)
€ 9,75


Verzendkosten voor aangetekend verzenden in Nederland (verzekerd tot € 500,-) van standaard zendingen (tot 10 kg en 50x50x100 cm)
€ 13,20

Uw pakketten verzenden wij aangetekend met PostNL, tenzij u andere wensen heeft.

Alle bedragen zijn exclusief BTW voor zakelijke klanten en inclusief BTW voor particulier gebruik. (bedragen per 01-01-2022, wijzigingen voorbehouden).

Voor bijzondere (ook tickets) of afwijkende zendingen gelden andere tarieven.
Deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Vraag ons, als het een bijzondere of afwijkende zending betreft, om een prijsopgave vóórdat u uw aankoop doet en deze naar uw Huifkar Verzendadres laat verzenden.

Voorbeelden:
Grotere en/of zwaardere zendingen zoals bijvoorbeeld autobanden, velgen of wielen, autobumper of -spoiler, uitlaat, autostuur, surfplank of ski's, (elektrische-) fiets of bijzondere zendingen zoals nieuwe smartphones of tablets, Apple watch en andere kostbare producten, sterke drank, medicamenten en dergelijke.

U krijgt van ons een prijsopgave nadat u ons informeert over de details (aard, gewicht, omvang en waarde) van deze zending.  

bezorgservice

De Huifkar Bezorgservice rijdt regelmatig verschillende routes binnen Nederland. Huifkar deelnemers kunnen op verzoek van deze bezorgservice gebruik maken. Als u geen grote haast heeft met het ontvangen van uw aankopen is dat misschien zowel voordelig als prettig voor u. Door meerdere bestellingen in één levering te bundelen bespaart u op de verzendkosten in Nederland. Ook heeft u al uw aankopen in één keer in huis, op de dag en tijd die met u is besproken. Ook bij het bundelen van enkele pakjes is uw bijdrage in de bezorgkosten niet hoger dan wat de reguliere pakketdiensten u in rekening brengen. Gezien de ruimte die we vrij moeten houden in ons depot Denekamp is het belangrijk dat we tijdig van u horen dat u van deze service gebruik wilt maken.
Informeer naar de kosten van de Huifkar Bezorgservice.

Inklaringsservice

Voor pakketten die u van buiten de EU naar uw Huifkar Verzendadres laat verzenden regelen wij, indien nodig of gewenst, voor u de inklaring bij het regionale ZOLLAMT (douanekantoor) in Duitsland. Bij het invoeren van deze pakketten in de EU worden hier per zending douanekosten (BTW, administratiekosten en soms ook invoerrechten) in rekening gebracht. Deze douanekosten betalen wij namens u.

De Huifkar Inklaringsservice kost € 20,- per zending.
Daarnaast brengen wij u de door ons gemaakte douanekosten in rekening.

LET OP: Het kopen en invoeren van namaak merkartikelen van buiten de EU is in Duitsland streng verboden.

Deze zendingen kunnen daarom niet door ons worden geaccepteerd. Eventuele boetes van de Duitse douane zijn voor rekening voor de koper.