De slimme kruiwagen ...

voor verzending van uw aankopen in Duitsland naar Nederland.

Werkwijze

Wanneer u zich heeft aangemeld als deelnemer van de Huifkar Verzend- en Bezorgservice krijgt u een deelnemersnummer en een eigen postadres bij het Huifkar depot in Nordhorn, Duitsland. Bij uw aankopen in Duitsland geeft u de verkoper dit postadres in Nordhorn aan als verzendadres. U laat ons vervolgens per email even weten dat u een aankoop heeft gedaan die naar het Huifkar depot Nordhorn wordt verzonden. U geeft aan of u gebruik wilt maken van de Huifkar Verzendservice of de Huifkar Bezorgservice.

 

Indien u meerdere aankopen heeft gedaan, of nog verwacht te zullen doen, kunt u de Huifkar vragen om uw pakjes even in depot te houden om ze vervolgens in één verzameldoos te verzenden of in één keer op één van onze Huifkarritten bij u aan huis (of op een ander adres) af te geven.

 

Maakt u gebruik van de Huifkar Verzendservice, dan verzenden wij uw pakjes vanaf het Huifkar depot Denekamp. Wij maken daarbij gebruik van de pakketservice van Post.nl. De kosten die wij u in rekening brengen bestaan uit de Huifkarbijdrage - voor de ontvangst en het in depot nemen van uw pakjes - en een vergoeding voor de verzend- en portokosten.

 

Alle bedragen zijn netto, exclusief 21% BTW. Particuliere deelnemers brengen wij netto bedragen in rekening. De Huifkar berekent de 21% BTW, die wij over de Verzend- en Bezorgservice moeten afdragen, vooralsnog niet aan u door. Aan deelnemers die BTW kunnen verrekenen, brengt de Huifkar 21% BTW in rekening over de Huifkarservice. Deze deelnemers ontvangen een BTW factuur.

 

Maakt u gebruik van de Huifkar Bezorgservice, dan houden wij uw pakje(s) in depot totdat er een Huifkarrit wordt gereden waarbij we deze pakje(s) op het met u besproken adres kunnen afgeven. Dit gaat altijd in overleg met u om de dag en tijdstip van aflevering met u af te stemmen. U weet op welke dag en ongeveer op welk tijdstip we met uw pakje(s) bij u voor de deur staan. Mocht u toch niet thuis zijn, dan is het handig als wij weten bij welke buren wij uw pakje(s) eventueel kunnen achterlaten.

 

Na de aflevering of de verzending per post ontvangt u van ons een email met informatie over de aflevering en een factuur voor de aan u in rekening gebrachte kosten.

 

Wij stellen het op prijs als u het bedrag van deze rekening binnen zes werkdagen overmaakt naar onze rekening IBAN NL91 INGB 0006 9676 38 t.n.v. Huifkar.

Welke afleverroutes rijdt Huifkar

Actueel

Welkom bij de HUIFKAR verzendservice

1 juli 2015

Design & Realisatie door Coffeeclip 2015