De slimme kruiwagen ...

voor verzending van uw aankopen in Duitsland naar Nederland.

Tarief

Huifkarbijdrage (voor zowel Verzend- als Bezorgservice)

 • klein standaard pakje of envelop: tot 30 cm, < 3kg - € 3,00
 • middelgroot standaard pakje: > 30 cm, < 1m, < 10kg - € 6,00
 • groot standaard pakje: < 150cm,<15kg - € 9,00
 • toeslag pakjes met waarde € 100,- tot € 500,-* - € 2,50
 • toeslag pakjes uit Azië - € 2,50

 

* Pakjes met een waarde > € 500 worden alleen na overleg aangenomen

 

Overige tarieven

Voor afwijkende pakketten gelden andere tarieven. Deze zijn op aanvraag beschikbaar. Voorbeelden: autobanden, velg of wiel,  autobumper of -spoiler, uitlaat, autostuur, surfplank of skies, (elektrische) fiets, nieuwe smartphones of tablets, de Apple Watch, de Amazon Kindle of de Fire-tv, en dergelijke.

 

Inklaringsservice

Voor pakketten die van buiten de EU worden verzonden (bijvoorbeeld China, Turkije, USA) regelen wij indien nodig of gewenst voor u de inklaring bij het Regionale ZOLLAMT (douanekantoor). Voor de invoer van deze producten moeten de douanekosten (BTW,  administratiekosten en soms ook invoerrechten) worden betaald. Vaak komen pakjes met geringe waarde zonder douanekosten bij ons binnen, maar houdt toch rekening met mogelijke meerkosten, voordat u producten buiten de EU koopt. Het kost ons veel (reis-) tijd om de inklaring voor u in orde te brengen. Voor de Huifkar Inklaringsservice is de bijdrage € 17,50 per zending. 

 

Let op: Het aankopen van namaak merkartikelen van buiten de EU is in Duistland streng verboden. Deze zendingen kunnen door ons niet worden geaccepteerd.

 

Verzendservice

Standaard pakketten tot 10 kg

 • verzendkosten - € 2,50
 • portokosten - € 6,95
 • aangetekend en verzekerd verzenden - € 8,60

 

Standaard pakketten tot 30 kg

 • kosten grote verzenddoos - € 7,50
 • standaard verzendkosten - € 13,25
 • kosten aangetekend en verzekerd verzenden - € 14,90

 

Bezorgservice

Bijdrage in de bezorgkosten op aanvraag.
Door meerdere bestellingen tot één levering te bundelen bespaart u op de verzendkosten in Nederland. Veel leveranciers verzenden binnen Duitsland kosteloos of in ieder geval tegen het (lage) binnenlandse tarief. Ook bij enkele pakjes is uw bijdrage in de bezorgkosten nooit hoger dan de kosten die de reguliere pakketdiensten u in rekening brengen.

 

BTW

Alle bedragen netto, exclusief 21% BTW.

 

Particuliere deelnemers brengen wij netto bedragen in rekening. De Huifkar berekent de 21% BTW, die wij over de Verzend- en Bezorgservice moeten afdragen, vooralsnog niet aan u door. Aan deelnemers die BTW kunnen verrekenen, brengt de Huifkar 21% BTW in rekening over de Huifkarservice. Deze deelnemers ontvangen een BTW factuur. 

Actueel

Welkom bij de HUIFKAR verzendservice

1 juli 2015

Design & Realisatie door Coffeeclip 2015