De slimme kruiwagen ...

voor verzending van uw aankopen in Duitsland naar Nederland.

Klopt het dat de Huifkar betrokken is bij de aanpak van de Griekse schuldencrisis ?
Nee, wij zijn nog niet gevraagd. Helaas. Door het besluit van de directie van de Huifkar om de BTW die we over de Huifkar Verzend- en Bezorgservice moeten afdragen vooralsnog niet aan onze particuliere deelnemers door te berekenen, ziet de Huifkar overigens ook geen ruimte om financieel bij te kunnen dragen aan de schuldencrisis in Hellas.
Hoe meld ik me aan als deelnemer van de Huifkar Verzendservice?
Dat is eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in op deze website. Klik op de groene 'word deelnemer'-knop onderaan elke pagina om dit formulier te openen. Aanmelding als deelnemer - met vermelding van uw persoonlijke gegevens, zoals adres, geboortejaar, telefoonnummer - is een voorwaarde om van onze diensten gebruik te kunnen maken.
Is de Huifkar alleen voor particulieren of ook voor zakelijk gebruik?
De Huifkar Verzend- en Bezorgservice is bedoeld voor particulier gebruik. Voor zakelijk gebruik gaat het vaak om volumes die wij met de Huifkarservice gewoon niet kunnen verwerken. Het moet wel leuk blijven.
Krijg ik korting als ik regelmatig gebruik maak van de Huifkar Verzendservice?
Zeker. Wanneer u in één maand voor 10 aankopen in Duitsland gebruik maakt van de Huifkar Verzend- en Bezorgservice, dan krijgt u die maand de 11e Huifkar gratis.
Kan de Huifkar mij helpen bij het vertalen van stukjes tekst in het Duits?
Jazeker. De Huifkar Verzendservice heeft voor haar deelnemers een Word bestand beschikbaar met een aantal standaard teksten. Wij zenden u dit bestand op verzoek per email toe. Ook wanneer het Duits voor u in bijzondere gevallen te ingewikkeld is zijn wij u graag van dienst. Indien u specifieke vertalingen van Nederlands naar Duits of omgekeerd nodig heeft kunnen wij dit verzorgen tegen een alleszins redelijk tarief. Zorg altijd dat u twee woordenboeken bij de hand heeft: D>NL en een NL>D. Daarmee voorkomt u misverstanden met Duitse verkopers.
Kan ik ook bieden op ebay.de wanneer de verkoper alleen binnen Duitsland wil verzenden ?
Ja, juist dan is het voor u interessant om gebruik te maken van de Huifkar Verzendservice. U krijgt als deelnemer een eigen postadres en kunt uw aankopen laten verzenden naar ons depot in Nordhorn, Duitsland. Soms biedt de verkoper geen verzending aan, "nur abholung" is dan mogelijk. Hierbij kan de Huifkar Verzendservice haar deelnemers vaak van dienst zijn; informeer éérst naar de mogelijkheden en kosten, voordat u uw aankoop doet.
Is de Huifkar Verzendservice een handelaar of leverancier?
Nee, de Huifkar Verzend- en Bezorgservice is geen handelaar of leverancier. U bestelt en betaalt uw aankopen in Duitsland zelf en bent altijd de eigenaar van de door u in Duitsland aangekochte artikelen. De Huifkar is uitsluitend een verzendservice, maar wel een hele slimme.
Wat kost het me?
Meestal minder dan bij internationale verzending met de reguliere post. Als u gebruikt maakt van de Huifkar Verzendservice brengen wij u per pakje of envelop een Huifkarbijdrage in rekening. Als we uw aankopen voor u in depot houden en de verschillende pakjes in één verzameldoos aan u doorzenden brengen wij u de kosten van de verzameldoos in rekening. Als u gebruik maakt van de Huifkar Bezorgservice brengen wij u naast de Huifkarbijdrage per pakje of envelop een bijdrage in de bezorgkosten in rekening. Deze bijdrage is onder meer afhankelijk van het gewicht en formaat van de te bezorgen pakketten en van de te rijden afstand. Ook bij enkele pakjes is uw bijdrage in de bezorgkosten nooit hoger dan de kosten die de reguliere pakketdiensten u in rekening brengen. Neem contact met ons op voor een offerte. De actuele tarieven vindt u elders op deze website.
Verzend de Huifkar aangetekend of met verzekerde waarde?
Jazeker. Sterker nog, in principe verzenden wij uw pakjes altijd aangetekend met verzekerde waarde vanaf het Huifkar depot Denekamp naar uw adres binnen Nederland. Dit doen we om het risico van verzending voor alle betrokkenen te verkleinen.
Is de Huifkar Verzendservice een bedrijf?
Ja, de Huifkar Verzend- en Bezorgservice is in een Nederland geregistreerd bedrijf. De Huifkar is als vriendendienst voor leden van de Nederlandse Flippervereniging begonnen. Zij bestellen onderdelen voor reparatie van flipperkasten vaak in Duitsland. Omdat ook steeds meer andere mensen gebruik willen kunnen maken van de Huifkar hebben wij besloten om onze wat uit de hand gelopen hobby per 1 juli 2015 om te zetten in een bedrijf: de Huifkar Verzendservice.

Actueel

Welkom bij de HUIFKAR verzendservice

1 juli 2015

Design & Realisatie door Coffeeclip 2015